Hlavní obsah
Článek

Už v úterý večer se česká fotbalová reprezentace poprvé představí na fotbalovém Euru. V Lipsku se střetne s favorizovanými Portugalci v čele s hvězdným Cristianem Ronaldem (39). Toho bude určitě naplno podporovat i jeho životní partnerka Georgina Rodriguez (30).

Půvabná modelka a influencerka pochází z Argentiny, Ronaldo se do ní zakoukal před osmi lety v butiku Gucci v Madridu, kde tehdy pracovala jako prodavačka. A byla z toho láska jako trám. „To, co k němu cítím, je silnější než cokoli jiného. Spolu jsme silnější, vzájemně se obdivujeme,“ popsala Georgina před časem svůj vztah k fotbalové hvězdě v rozhovoru pro The Sun on Sunday.

S Ronaldem si oba přáli velkou rodinu, což se jim splnilo. Šestiletá dvojčata Eva Maria a Mateo přišla na svět pomocí náhradní matky, společně mají ještě šestiletou dceru Alanu a dvouletou Bellu. Georgina s Ronaldem vychovává také jeho staršího syna Cristiana Juniora (14).

Před dvěma lety si oba prošli náročným životním obdobím, když při porodu zemřelo jedno z dvojčat a zůstala jen zmíněná dcera Bella. Všechny překážky se jim ale podařilo překonat a Georgina vytváří slavnému fotbalistovi dokonalé rodinné zázemí.

A společně s dětmi nechybí snad na žádném Ronaldově fotbalovém zápase. Bývalá prodavačka se díky Ronaldovi věnuje i svému velkému koníčku - modelingu. Naposledy se stala například tváří nové kolekce značky Guess. Natočila také i svůj vlastní pořad Jmenuji se Georgina, který je k vidění na Netflixu a popisuje každodenní život po boku fotbalové hvězdy.

Další články

Načítám