Hlavní obsah
Článek

Někdejší hvězda erotického pořadu Peříčko Zuzana Belohorcová (48) žije s rodinkou na kanárském ostrově Tenerife. Koupačku v Atlantiku ale nyní vyměnila za exotiku v Karibiku, kam s manželem Vlastou a dětmi odletěla na dovolenou.

Romantiku i rodinnou pohodu si užívají na malebném ostrově Anguilla, který se nachází jihovýchodně od Portorika. Belohorcová se stále udržuje ve formě, a tak se může bez obav chlubit bezchybnou figurou v bikinách. V plavkách se vystavila zepředu i zezadu a nechala tak vyniknout svůj pevný zadeček.

„Ostrov v Karibiku s nejkrásnějšími plážemi na světě, s tou nejprůzračnější vodou, ostrov, kde si oddechnete a načerpáte novou energii, tak jako my,“ zasnila se Zuza, která na Tenerife podniká s manželem v oblasti realit.

Většina diváků si ji ale pamatuje ze zmíněného Peříčka, kde by se ostatně neztratila ani dnes, pokud by se podobný pořad vysílal. Ona sama ale nedá dopustit na rodinný život. A jak je vidět, dovolená v Karibiku její rodinku nadchla. Mimo jiné navštívili také ostrov Svatý Martin.

„Rodinka v plné parádě, všechno, co děláme, se snažíme dělat spolu. Užíváme si společně strávený čas, zážitky, chvíle, na které budeme určitě dlouho vzpomínat. Snažíme se dětem ukázat nová místa, proto cestujeme a poznáváme jiné kuchyně, kultury, zvyky. Náš poslední výlet do Karibiku na naše oblíbené místo byl od začátku až do konce pořádná jízda,“ prozradila na sociální síti Zuza, která se podělila nejen o své snímky v plavkách.

Další články

Načítám