Hlavní obsah
Článek

Nejen princ William (42) a malý George (11). Také princezna Charlotte (9) a malý Louis (6) poctivě sledovali finále Eura mezi Anglií a Španělskem. A Kate (42) opět dojala obdivovatele královské rodiny snímkem, na kterém jsou vyfoceni právě dva malí fanoušci hltající zápas.

V poslední době je Kate opět ve své kůži a na instagramových stránkách zveřejňuje i soukromé snímky své rodiny. A pochlubila se i tím, jaká atmosféra zavládla u nich doma během finále fotbalového Eura. Princezna zůstala doma se dvěma mladšími dětmi, princ William s Georgem odcestovali přímo do Německa, aby tam finále sledovali. A i když se nakonec anglickému týmu bitva o trofej nepovedla, zůstaly Kate alespoň krásné vzpomínky na sledování zápasu.

Na snímku jsou vidět obě děti, které bok po boku na šedém gauči sledují televizi. Obě malá princátka jsou ale na fandění i patřičně oblečena. Charlotte i Louis mají své vlastní dresy se svým jménem a číslovkou, která určuje jejich současný věk. „Vaše týmová práce, odvaha a odhodlání byly inspirací pro nás všechny, mladé i staré. Gratulujeme Španělsku, William a Kate,“ stojí v popisku u snímku. Pod roztomilou fotkou se samozřejmě ihned strhla lavina komentářů od dojatých lidí, kteří si ji ihned zamilovali.

„Jaký skvěle „normální“ rodinný snímek. Vedete si skvěle“ nebo „Miluji tenhle soukromý moment z jejich domova! Děkuji princezno za jeho sdílení“ či „Poprvé vidím jejich televizi a to, jak to vypadá u nich doma“, tak zní komentáře lidí, kteří se kochají fotkou.

Někteří upozorňují i na to, že čísla 9 a 6 dohromady dávají věk, ve kterém navždy odešla královna Alžběta, a že tak na děti určitě dohlíží. A jiní oceňují, že děti v domě nemají obří televizi, ale obyčejný televizor. Fotografie se tak každopádně stala dalším cenným střípkem v mozaice rodinného alba královské rodiny.

Další články

Načítám