Hlavní obsah
Článek

Bude to pomalu rok a půl, kdy jachtaře Davida Křížka po jednadvaceti měsících ve vězení pustili na svobodu. Jeho krásná manželka Lucie (40) si tak užívá, že má svou rodinu zase pohromadě. Tentokrát si ale mohli manželé vyjít sami bez dětí, a tak se poprvé od loňského května ukázali i na večírku, kde byli fotografové i kamery.

Vyrazili si totiž na křest nového alba Focus zpěváka Mikaela, který byl dříve známý jako Michael Foret (38) ze SuperStar. Lucka se se zpěvákem zná už dlouho. „To bylo strašně dávno, to jsem ještě neměla děti, takže víc než patnáct let, a Michal mi také zpíval na svatbě v roce 2009,“ svěřila se nám Lucie.

Krásná modelka a moderátorka rozdávala úsměvy na všechny strany. Byla zkrátka nadšená, že konečně může být na večírku se svým milovaným mužem. „Ono to hezky vyšlo, že jsme si mohli dovolit sem přijít a zůstat v Praze. Bydlíme v Plzni a ne vždy je to jednoduché domluvit hlídání a zvládnout to časově. Máme tak volný večer a můžu pít i víno, protože jinak většinou z akcí ještě řídím domů do Plzně. S manželem chodíme do společnosti výjimečně, protože někdo vždy zůstává s dětmi,“ mrkla na nás kráska během rozhovoru pro Super.cz.

Manželé také společně nedávno oslavili patnácté výročí svatby. „My to nějak tak neřešíme. Vzpomínáme na to, a když se to podaří a jsme ten den spolu, tak vyrážíme na zámek Zbiroh, kde jsme tu svatbu měli. Dáváme si tam oběd, připomeneme si to, ale když je manžel v zahraničí, tak to prostě moc neřešíme,“ dodala s úsměvem Lucie Křížková.

4
fotky

Další články

Načítám