Hlavní obsah
Článek

O víkendu Česko hostilo světové finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2024, ze kterého jako vítězové vzešli Micklate z Mosambiku a Imadeovi z Itálie. Na slavnostní události nechyběla ani modelka Mia Moore, která prochází tranzicí a už se nepovažuje za nebinárního modela, ale za ženu.

Mia se tak poprvé ukázala mezi lidmi na podpatcích a v krátkých šatech „Cítím se skvěle, v šatech moc nevycházím, cítím se fakt nádherně,“ neskrývala své nadšení během rozhovoru pro Super.cz.

Jak dlouho se učila chodit na podpatcích? „Hele, upřímně asi dva roky. Byla jsem zvyklá na botasky. První dva roky jsem se zabíjela, jak to šlo. Chodit po Praze na podpatcích je šílené.“

Mia nyní prochází tranzicí, aby mohla být opravdovou ženou. „Jsem pořád na hormonech, na tom se nic nemění. Změna bude asi za šest měsíců, ale jen psychicky a fyzicky to vnímám jinak.“

Závěrem našeho rozhovoru padla řeč i na poprsí. Přála by si mít Mia jednou velké vnady? „Velká prsa opravdu ne, kvůli modelingu je mít stejně nemůžu, ale chtěla být mít jednou velikost B,“ dodala Mia Moore.

Další články

Načítám