Hlavní obsah
Článek

Čas se krátí a první přímý přenos letošního StarDance se nezadržitelně blíží. Po dovolené u moře už na taneční parket vplul také herec Filip Blažek (51), který tančí po boku Adriany Maškové. Jak se cítí v nových lakovkách, ve kterých se bude trápit následující měsíce?

„Já jsem je jenom viděl a byl jsem v němém úžasu,“ okomentoval taneční obuv herec. „Postupně byl člověk v šoku. Už v kostymérně, kdy jsem měl na sobě poprvé body, což mi přišlo pro chlapa hodně zvláštní. A ještě tam bylo pět lidí, co na mě koukali, a měl jsem pocit, že tam stojím úplně nahý,“ řekl Filip Blažek, kterému postupně docházelo, na co vlastně kývnul.

„Dát si na sebe tu věc, to byl první šok, pak byl druhý šok ty boty a pak jsem se začal hýbat a viděl se v zrcadle. Dávkuji si to pěkně,“ dodal se smíchem Blažek, který je však otevřený nejrůznějším kostýmům a plánuje na parketu i změnu vizáže.

Zatímco někteří z jeho kolegů budou StarDance věnovat celý podzim a podle toho si upravili i své pracovní diáře, Blažek si připravil šílené tempo. „Víceméně jsem zjistil, že kromě pátku a soboty pořád hraji, kolegové mají občas v neděli volno a já tam mám dvoják, co jsem koukal. Ještě tam bude nějaká točba, tak snad to přežiju,“ dodal Filip Blažek, kterého chce jeho taneční partnerka co nejvíce zapřáhnout. V plánu mají denně čtyři hodiny na parketu. „Když to slyším, tak si říkám, že září budeme mít náročné. Čím připravenější budeme, tím lepší to pak bude,“ dodala tanečnice Adriana Mašková.

5
fotek

Další články

Načítám