Hlavní obsah
Článek

Jaromír Soukup (55) pravidelně tráví léto ve svém druhém domově, španělské Marbelle a ani letošek není výjimkou. Hned první den prázdnin vyrazil za sluncem se svým synem Lukášem.

„Docela dost z vás mi píše, co se mnou je. Přesně tohle se mnou je. Pár týdnů mě česká politika ani showbiz nezajímá,“ napsal svým fanouškům Soukup. „Konečně pár dní volna, zastavení a odpočinku. V srpnu se do obojího zase pustíme,“ dodal Soukup, který přidal i fotku z pláže.

A fanynky vrněly nadšením z Jaromírova těla v plavkách. Však na sobě také maká už jen proto, že ho čeká další zápas v Clash of the Stars. „No teda, to je nebeské tělíčko. Mít takové tělíčko u sebe je sen a ráj, moc vám to sluší,“ tetelila se blahem v komentářích na sociální síti jedna z Jaromírových obdivovatelek.

„Skvělé rozhodnutí, Jaromíre. Odpočívat od všeho toho zmatku je třeba. Moc vám to přeji. Krásná fotografie. Užijte si ten ráj,“ stálo v dalším hezkém vzkazu. „Moc nám chybíte, stýská se nám, jste úžasný člověk,“ zasnila se jedna dam, které chybí Soukupovy pořady na televizních obrazovkách Barrandova. „Vypadáte skvěle a ve formě,“ dodala další fanynka.

Soukup si v Marbelle užívá nejen slunečních paprsků, ale i dobrého jídla a pití. A jak je vidět, věrné divačky na něj rozhodně nezapomněly.

Související témata:

Další články

Načítám