Hlavní obsah
Článek

Americká popová hvězdička Sabrina Carpenter se údajně rozešla s irským hercem Barrym Keoghanem (31). Blondýnka, jež proslula jako teenagerka díky seriálu Riley ve velkém světě, prý začala být frustrovaná jeho divokými večírky. Podle deníku The Sun se pár rozešel již před třemi týdny, a to prý po další party, kdy se choval nevhodně.

„Barry se chová jako idiot, když je opilý, a Sabrina byla čím dál frustrovanější. Vždycky měl animální chování na večírcích a ona už jeho dovádění měla plné zuby. Její hvězda stoupá a na prvním místě jsou teď přípravy na její blížící se turné,“ prozradil zdroj ze zpěvaččina okolí zmiňovanému deníku.

Sabrina a Barry, kteří se poznali loni v září, společně poprvé vyrazili do společnosti letos v květnu a vybrali si k tomu rovnou nejprestižnější plesovou událost Met Gala. Společně na červeném koberci ovšem fotografům nepózovali. Téhož měsíce si Barry pro svou lásku přichystal vtipné překvapení k jejím pětadvacetinám, kdy jí nechal vytvořit speciální narozeninový dort s podobiznou Leonarda DiCapria a hláškou: „Néé, ať ti není 25, jsi tak sexy!“ Následující měsíc Carpenter v jednom z rozhovorů přiznala, že se poprvé zamilovala.

Držitel dvou nominací na Zlatý glóbus a jedné na Oscara se ovšem nehodlá jen tak vzdát a zpěvačce olajkoval snímek v modrém spodním prádle na instagramu, který Sabrina sdílela v rámci propagace svého nového alba Short n’ Sweet. Barry byl jedním z neuvěřitelných 1,6 milionu fanoušků, kterým se snímek líbil. K rozchodu se zatím oficiálně ani jeden nevyjádřil.

Související témata:
Barry Keoghan

Další články

Načítám