Hlavní obsah
Článek

Téma své každoroční letní zahradní párty si prosadil přes lehký odpor manželky i nejstarší dcery Marty. Petr Janda (82) si chtěl prostě ve Stříbrné Skalici udělat Havaj, když na té skutečné ke své velké lítosti nikdy nebyl.

„Už se tam asi ani nepodívám, je to ještě nějakých pět šest hodin letu z Ameriky. Je to na mě už daleko. Ale Havaj byla vždy populární, jako kluk jsem poslouchal Kučerovce, kteří hráli havajské písničky. To jsem žral, takže je to i taková vzpomínka,“ svěřil.

„Havaj mi vždycky přišla taková mírumilovná. Krásná země, kde je teplo, čisté moře, v historii byly Havajky k dispozici cizincům, když tam přijeli, a chodily nahoře bez,“ vypočítal další důvody, proč zvolil právě toto téma. Zažertovali jsme, že měl do dress codu přidat i tento požadavek. „Nechtěl jsem tlačit tolik na pilu,“ smál se.

„Je to krásné, jen se podívejte, jak jsou ti lidé úžasně barevní. Mám z toho hroznou radost. Všichni to berou jako hru, nikdo nepřijde jen tak. Líbilo by se mi, kdybych tyhle párty pořádal ještě za deset nebo patnáct let. Nebránil bych se tomu,“ prohlásil neuvěřitelně vitální zpěvák.

V kondici ho udržuje i chození po zahradě kolem domu. „Dneska jsem ušel 9 kilometrů. Ono se to nezdá, ale jen běhání mezi garáží a vinotékou, k tomu něco sem tam přidělat nebo přibít, dojít pro kladívko, to se nasčítá,“ krčil rameny.

Související témata:
Zahradní párty

Další články

Načítám