Hlavní obsah
Článek

Legendární hokejový brankář Dominik Hašek zkouší štěstí v politice. V barvách TOP 09 usiluje o křeslo v Senátu a na své straně má nejednu známou tvář. „Není to v první řadě o moci či osobních ambicích, ale o službě lidem,“ prohlásil Dominátor.

„Chtěl bych podpořit svého přítele Dominika Haška v jeho úsilí o získání senátorského křesla. Řeknu vám, jestli bude takový senátor, jako býval brankář, tak to bude super,“ nechal se na jeho adresu na síti X slyšet hudebník Petr Janda (82).

„To si piš, Petře, že to budu dělat se stejným nasazením, jako jsem hrál hokej. Kluk z našeho obvodu od Stříbrné Skalice mě podporuje na cestě do Senátu. Moc si toho vážím, Petře. Jsme jeden tým a spolu to dokážeme,“ slíbil frontmanovi kapely Olympic Hašek.

„Sorry, Dominiku, politika na senátní úrovni není jako hokej. Je to jen nekonečné omílání přežitých frází a slaboulinký nebo skoro žádný posun. Tedy velká nuda,“ nechal se slyšet Peter.

„Určitě. Každé vyjednávání, každý posun je náročný či velmi náročný. Kdo na to není připravený a není rozhodnutý tím procházet, neměl by chtít být senátorem,“ vzkázal mu kandidát do Senátu.

„Dokážeme to! Smarty!“ zvolal Petr. Zjevně narážel na jeden z neúspěšných podnikatelských záměrů Haška, který se týkal energetických drinků.

„U senátora, pane Hašku, předpokládám alespoň částečnou inteligenci a přehled ve větším spektru oblastí spravovaných státem. Výkřiky bez hlavy a paty, které od vás slyšíme, opravdu nestačí. Bohužel vám chybí i soudnost, když jste se pustil do boje o Senát,“ nešetřil Dominátora Ladislav.

Další články

Načítám