Hlavní obsah
Článek

Poté, co policisté v noci na pátek 13. září pronásledovali se zapnutými majáky po městě tuningová vozidla, se na křižovatce srazili s osobním vozem. Při nehodě zemřela mladá dívka. V sobotu se mužům zákona ozval muž, který vystupoval jako její otec. Shodou okolností se tak stalo v reakci na propagační video, které mělo hodně nešťastné načasování.

„Spouštíme první díl našeho čtyřdílného seriálu o výcvicích pohotovostní motorizované jednotky! A začínáme tím nejnapínavějším – střeleckým výcvikem!“ lákali muži zákona ke sledování svého videa na sociální síti.

Bohužel se tak stalo den poté, co při zběsilé a podle mnohých docela zbytečné honičce Prahou zemřela nevinná mladá žena. „Zabili jste mi v pátek moji milovanou dceru. To vám nikdy nezapomenu…,“ vzkázal v následné diskuzi muž, který vystupoval jako otec oběti. Tím ale rozhodně neskončil.

„Bolí to, moc to bolí. Celých 24 let se o svou dceru staráš, její první krůčky, prožíváš její úspěchy a starosti a pak. Jela s přítelem z prvního rande,“ vysvětlil.

„Já se na něj nezlobím, jen je mi to strašně líto, on bude žít dál, ale na moji holčičku už nikdy slunce svítit nebude , mám srdce rozervané na kusy, promiňte,“ dodal truchlící muž, kterého někteří diskutující příliš nešetřili.

Vyčetli mu nejen to, že má oplakávat dceru, a ne si vylévat srdce na sociální síti. Jiní zase poukazovali na fakt, že se celá věc musí řádně vyšetřit. Nic to nemění na tom, že umístit na sociální sítě Policie ČR propagační video den po takové tragédii je velmi necitlivý krok, který vyznívá dost nešťastně a hrubě.

Související témata:

Další články

Načítám