Hlavní obsah
Článek

Barbora Mlejnková si brzy splní jeden ze svých velkých snů. Staví si svůj vytoužený baráček, který se pomalu, ale jistě rýsuje. Jak bude vypadat a bez čeho se pokerová hráčka v novém domě neobejde?

Stavba trvá již několik měsíců a do celého procesu nechá Barbora čas od času nahlédnout své sledující na sociálních sítích. Už se budování blíží ke konci? „Stavba pokračuje. Je to docela složité, není to standardní stavba. Vše se musí hodně promyslet, několikrát potvrdit, takže se to hýbe pomalu, ale pak už to snad půjde rychle. Dlouho jsme čekali na okna, a jsou to opravdu velká okna. Není to jednoduché, jak jsme si mysleli, ale teď už se to hnulo,“ prozradila pokerová hráčka a influencerka pro Super.cz.

„Nebude to tak velké, jako to působí, ale je to dobře rozvržené od architekta a bude to takový betonový monolit se sklem, nechte se překvapit,“ říká Bára. Co v jejím novém domě nebude chybět? Bude to herna, jak by se možná dalo očekávat?

„Herna? Určitě ne. Nemám ráda slučovat profesní a osobní život, toho se snažím vyvarovat. I když chce ode mě někdo učit poker, straním se toho. Co já potřebuji? Zahrádku, zeleninu, bylinky, kytičky. Na to se těším moc. Nějaký bazének, psy, to je to, co já potřebuji doma,“ uzavřela.

Další články

Načítám