Hlavní obsah
Článek

Společenským akcím se herec Jan Potměšil nějakou dobu vyhýbal. Kvůli zdravotním potížím se srdcem na konci minulého roku skončil na tři týdny v pražském IKEMu. Viditelně pohublý herec už se několik měsíců poté cítí lépe a začal se také objevovat ve společnosti.

Vážné problémy známého herce trápily už nějakou dobu. Nakonec musel být tři týdny v nemocnici, kde mu zabrala medikace a nemusel náročný zákrok podstoupit. I přesto viditelně zhubnul, protože po propuštění z nemocnice dostal žlučníkovou koliku, kvůli níž má přísnou dietu. Jednou z prvních společenských akcí, které se po problémech zúčastnil, byla výstava v Botanické zahradě Praha.

Po třech měsících se objevil oblíbený herec na další akci. Tentokrát si nenechal ujít křest knihy Sudičky spisovatelky Markéty Harasimové. Kniha vypráví příběh hlavní hrdinky Ivety s těžkým osudem. Po vážné nehodě skončí na vozíku. Proto si autorka knihy vybrala právě Jana Potměšila jako kmotra.

Na akci, která se konala v samém srdci Prahy, dorazil herec sám autem, v dobré náladě a ve společnosti se po celou dobu skvěle bavil. Knihu Jan Potměšil křtil po boku usměvavé Marie Rottrové, která v 82 letech vypadá naprosto fantasticky a nechyběl ani herec Ladislav Frej.

Další články

Načítám