Hlavní obsah
Článek

Snad už jen univerzální hnědá omáčka, geniální vynález české gastronomie, může zachránit před krachem Zdeňka Pohlreicha (67). Jeho podnik TriBeCa ve švýcarském městečku Romanshorn půl roku po otevření vaří maximálně tak vodu na kávu pro občasné náhodné kolemjdoucí.

Sám v pořadu Ano, šéfe! restauratérům radí, jak pozvednout úroveň podniků, aby začaly prosperovat, sám sobě ale poradit asi nedokáže. Podle deníku Aha!, který kuchařovu švýcarskou provozovnu navštívil, TriBeCa zeje prázdnotou.

"Bývalo tady plno, ale nyní sem zavítá někdo spíše výjimečně. Najíst se přijde málokdo," prozradil český číšník Pavel. Pohlreich se musí modlit, aby mu letní sezóna vynášela tolik, že z ní bude moci podnik dotovat i v zimě. Nebo bude muset restauraci u Bodamského jezera s ostudou zavřít.

Další články

Načítám