Hlavní obsah
Článek

Největší hokejová hvězda současnosti David Pastrňák je od sobotního podvečera v chomoutu. V Chorvatsku na ostrově Hvar si vzal dlouholetou partnerku – krásnou blonďatou Švédku Rebeccu, se kterou má dceru Freyu Ivy.

Veselka se konala v pět hodin odpoledne. Především kvůli velkému teplu, aby bylo dnes již novomanželům a také hostům co nejpříjemněji. Pár si slíbil věrnost v katedrále svatého Štěpána, papeže a mučedníka. A z ní se přesunul do hotelu, kde se konal další svatební program.

Svatba byla jako z pohádky. Sešla se na ní na stovka hostů. David se pořádně plácnul přes kapsu. Pronajal pro veselku luxusní pětihvězdičkový hotel. Ten nejluxusnější na celém ostrově.

Palace Elisabeth je nejstarším hotelem na ostrově, stojí na pobřeží a je obklopen gotickou a renesanční architekturou. A za noc tady si pořádně zaplatíte. Ten nejlevnější pokoj se snídaní vyjde na 23 tisíc na noc, prezidentské apartmá pak na 88 tisíc korun.

V hotelu se konala také slavnostní svatební večeře a následná afterpárty se protáhla až do rána. Co bylo na menu? Hosté veselky si mohli vybrat mezi třemi hlavními jídly a dezerty. Jako předkrm se podávala burrata di buffala. V hlavním chodu byl v nabídce steak z hovězí svíčkové, mořský vlk nebo domácí istrijské těstoviny v lanýžové omáčce, zvané pljukanci. A dezerty byly také luxusní – citronový cheesecake, čokoládový marquise nebo palačinka s čerstvým kozím sýrem.

Další články

Načítám