Hlavní obsah
Článek

Více než dvě desítky známých žen se sešly, aby podpořily akci pořádanou na podporu prevence rakoviny prsu, které je věnován měsíc říjen. Příchod podzimu pojaly v rámci svých outfitů různě. Všechny ale spojovala růžová stužka. Znamení Pinktoberu.

Růžové tričko i kabelku se stužkou sladila tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (38). Ta má s rakovinou, i když jiného typu, v rodině nedávné zkušenosti. Jejímu manželovi diagnostikovali rakovinu štítné žlázy. Aktuálně je naštěstí v pořádku. O strachu z rakoviny, když si našla bulku v prsu, se Super.cz mluvila moderátorka Petra Eliáš Voláková. I ona sladila s růžovou stužkou svetřík, který oblékla.

Odstíny růžové ve svých outfitech volily i moderátorky Kristina Kloubková a Andrea Antony, herečky Michaela Badinková, Michaela Maurerová, Ludmila Rašilovová, Petra Špindlerová, Štěpánka Fingerhutová, Bára Poláková a Kateřina Pechová a modelka Kristýna Schicková.

Jak se s přicházejícím podzimem svými modely nejen ony, ale i další dámy vypořádaly, na to se podívejte v naší bohaté fotogalerii.

21
fotek

Další články

Načítám