Hlavní obsah
Článek

Herečky Hana Vagnerová (41)Petra Nesvačilová (38) jsou kamarádky už dvacet let. Přátelství nezměnilo ani to, že se Petra stala maminkou a Hanka si našla přítele v zahraničí. „Jsme v každodenním kontaktu na whatsappu, kde si posíláme zprávy,“ řekly nám na křtu svého společného diáře.

Hanka si ty od Petry pouští zrychleně. „Péťa mluví dlouho a pomalu, což je sice v pořádku, ale jak jsem zrychlená, je to jedna z mála věcí, kterou špatně dávám,“ vysvětlila. Probraly jsme i další rozdíly mezi herečkami. „Řekla bych, že já jsem držkatější a Háňa solidnější,“ míní Petra. Hanka slíbila, že si z ní vezme příklad. Petra ještě dodala, že ona je hlučnější než kamarádka.

Ale jsme si v hodně věcech podobné, v pohledu na svět, máme podobnou energii i humor,“ myslí si Hanka. „Hlavně máme stejnou numerologickou mřížku,“ prozradila Petra, která se kolem dvacítky prý až příliš intenzivně a extrémně zabývala ezoterikou.

Vrátili jsme se i k příběhu, kdy jako velmi mladé dívky zjistily, že mají stejného přítele. „Naštěstí to bylo v začátcích, vlastně skoro platonické. Dali jsme si jen pár pus. Proto nás to tak nezranilo,“ objasnily. Pak už se prý jejich vkus na muže totálně lišil. „Já byla třeba šíleně zamilovaná, ale Péťa mi říkala, že mě na kolenou prosí, abych mu už nepsala,“ prozradila Hanka. To, jak si vzájemně radí v životě, si můžete poslechnout v našem videu.

8
fotek

Další články

Načítám