Hlavní obsah
Článek

Na svůj nástup na parket musel Filip Blažek (51) čekat až do konce večera. Během prvního přenosu StarDance se tudíž ani herci nevyhnula patřičná tréma. V publiku měl ale oporu, dorazila manželka s dcerou.

Herec si ve StarDance vylosoval číslo deset, s taneční partnerkou Adrianou Maškovou tak během prvního přenosu vystupovali jako poslední. Přestože to nečekal, porota mu vysekla poklonu, upozornila však i na to, co by měl do dalších kol zlepšovat.

Na parket spolu s Adrianou vtrhl kroky energického jivu na píseň Boys Don't Cry. V originálním modelu s třásněmi se líbil i televizním divákům, fanynky StarDance si pak získal svým úsměvem. „Smích pana Blažka mě odrovnal. On se tak pěkně culí. Jinak tanec měl dobrej vibe,“ napsala na sociální síť jedna z divaček. „No, Filip je prostě sexy chlap, myslím, že bude mít hodně fanynek a tančení určitě půjde výš a výš,“ stálo ve zprávě jedné z fanynek.

Po skončení prvního přímého přenosu zamířil Filip Blažek okamžitě za svou ženou. Jolana se ve společnosti objevila poprvé od léta, kdy způsobila kauzu ohledně dekoltu Veroniky Arichtevy. Nástup svého muže na taneční parket si však nemohla nechat ujít. Na Výstaviště Praha dorazila i s dcerou Johankou, která letos maturovala a herci od začátku drží pěsti a podporuje ho.

5
fotek

Další články

Načítám