Hlavní obsah
Článek

Když jsme ho v létě navštívili na tréninku StarDance, tvrdil nám Patrik Hartl (48), že neví, zda vydrží do prvního kola. Spisovatel, který před pár měsíci podstoupil operaci kolene, je po pár týdnech jako vyměněný.

Na tiskové konferenci letošního ročníku taneční show hýřil energií a prozradil, že má ambice dostat se mnohem dál než jen do prvního kola. „Cítím se sebevědoměji, silnější, víc vydržím, míň mě věci bolí, kromě lýtek, protože jsem stále na špičkách. Zažívám teď renesanci,“ svěřil se Super.cz Patrik Hartl se smíchem. „Já renesanci nezažívám, ale tréninky jsou lepší a lepší, je to super,“ řekla s úsměvem tanečnice Tereza Prucková.

Patrik Hartl vzal StarDance zcela vážně, do přípravy dává všechno a tráví na parketu několik hodin denně. Před soutěží se příliš nehýbal a většinu času trávil na židli a u psaní. Jeho tělo se tak postupně mění. Zatímco na začátku začal rychle hubnout, což nechtěl, nyní nadšeně hlásí nový posun.

„Normálně jsem, vážení přátelé, přibral dvě kila svalové hmoty. Dvě kila. Proto se teď cítím takový chlapák, já jsem jinak furt hubnul,“ prozradil nadšeně Hartl, kterému i to dodává sebevědomí. „Vypadá to, že to tělo si zvyká na nový úkol, pokud to nepokazím talentem nebo nějakou hysterií, tak strčím Filipa Blažka do kapsy,“ zavtipkoval spisovatel.

7
fotek

Další články

Načítám