Hlavní obsah
Článek

Že je režisérovi Jiřímu Strachovi podobný, slyšel Jan Komínek v minulosti už několikrát. Nikdy nad tím ale nepřemýšlel tolik jako nyní. Známý seriálový herec se nově objeví v rodinném muzikálu Lotrando a Zubejda, kde si zahraje hlavní roli mladého loupežníka.

Divadelní představení v Divadle Broadway bude režírovat Jiří Strach, pro kterého to bude zcela nová zkušenost. Při společném focení na tiskové konferenci ovšem opravdu všechny zarazila podoba, kterou mezi sebou s Janem Komínkem mají.

„My jsme se s tatínkem potkali poprvé před x lety na castingu na nějakou roli,“ svěřil se vtipně herec a narazil tak na to, že vedle Jiřího Stracha opravdu vypadá jako táta se synem. „Protože jsme sousedi z Letné, tak jsme se potkávali poměrně často delší dobu a tohle bude naše první společná práce a hrozně se na ni těším,“ dodal herec, který na oblíbené pohádce vyrostl.

Nejdřív se ale nabídce na to zkusit muzikál zdráhal. „Když mi to volali, abych se přišel ukázat sem na Broadway, tak jsem si říkal, že je to velká výzva, ale říkal jsem si, že to ne. Najednou mi došlo, že jsme si s Jirkou docela podobní a že mi to říkají fakt všichni celou dobu, tak jsem to šel nakonec zkusit,“ prozradil Jan Komínek s tím, že je rád, že roli dostal. Zkoušet začne už koncem roku a premiéra je naplánovaná na únor 2025.

Vedle toho se nyní herec objeví i v primáckém seriálu Kamarádi. Práce má tak spoustu. Do divadla Jana Komínka doprovodila také jeho nová přítelkyně Alex, se kterou se před týdnem objevil ve společnosti poprvé. Vzhledem k tomu, že žije v zahraničí, snaží se spolu během jejího pobytu v Česku trávit každou volnou chvíli. „Je to náročnější, ale ten čas se tady spolu snažíme trávit co nejkrásnějším způsobem a jsem za to rád,“ dodal s úsměvem herec.

5
fotek

Další články

Načítám