Hlavní obsah
Článek

V roce 2008 vtrhla Kateřina Janečková na televizní obrazovky jako představitelka Ošklivky Katky. Na rozdíl od jejího kolegy Lukáše Hejlíka (44), pro kterého seriál představoval obří odrazový můstek, díky němuž se další role jen hrnuly, Katka nic takového nezažila.

Dokonce jí role tak trochu zkomplikovala kariéru, režiséři v ní prostě viděli jen seriálovou Katku. „Po Ošklivce Katce vůbec nebyly role. To by měli učit ve školách a neučí to – umět se nějakým způsobem prodávat. Je potřeba se někde ukazovat, volat lidem, posílat fotky. Já to nedělám. Čekám, až mi někdo zavolá, a on nikdo nevolal tři roky,“ svěřila se herečka v show 7 pádů Honzy Dědka.

Dnes se tato usměvavá brunetka věnuje především pantomimě, je zamilovaná do svého francouzského přítele a jako jedna z mála hereček nemá problém s nahotou.

„Šla jsem na HAMU vystudovat pantomimu. Chtěla jsem cestovat po světě a dělat pouliční divadlo. Všude mě skoro svlíkají až na tu Ošklivku. Ale decentně. Partner z toho samozřejmě není šťastnej. Ale vysvětlila jsem mu, že pro nás herce je to ještě nepříjemnější. Tak to pochopil a už je to snad lepší. Je to Francouz, oni jsou žárliví. On tady sedí, já bych se o tom moc nebavila. Rozumí dobře, má maminku Češku,“ dodala se smíchem Kateřina Janečková.

Další články

Načítám