Hlavní obsah
Článek

Přestože většinu soutěžících sžírala nervozita z prvního kola, bylo v zákulisí StarDance živo. Přípravy na nástup na taneční parket si hvězdy letošního ročníku oblíbené show zkusily v sobotu úplně poprvé. A dobrá nálada v zákulisí rozhodně nechyběla.

Jana Paulová (69) se nechala zvěčnit v županu při posledních úpravách svého účesu a byla jako vždy naprosto vysmátá. Stejně tak i kickboxerka Martina Ptáčková, které maskérka ladila poslední detaily make-upu ještě předtím, než si oblékla šaty.

V prostorách zákulisí pobíhal v županu také porotce StarDance Richard Genzer (57), kterého fotografové zastihli ještě před jeho nástupem do rukou kadeřníků. S rozcuchem na hlavě by ho před kameru jen těžko pustili. Do poslední chvíle byla v župánku také moderátorka Tereza Kostková (48), která si večerní šaty na daný večer obléká až na poslední chvíli. V zákulisí nechyběl ani dobře naladěný Marek Eben.

Vysmátí soutěžící se před začátkem živého vysílání dobře bavili. Tréma, kterou měli na parketu, na nich v tu chvíli ještě nebyla znát. Lucii Vondráčkové (44) ladil vtipně detaily jejího make-upu na poslední chvíli tanečník Lukáš Bartuněk. Nechybělo ani poslední objetí na dodání odvahy mezi Patrikem Hartlem (48) a jeho taneční partnerkou Terezou Pruckovou. Jak to v zákulisí StarDance vypadalo, na to se podívejte v naší galerii.

20
fotek

Další články

Načítám