Hlavní obsah
Článek

Do roka a do dne by z ní měla být vdaná paní. Herečku Štěpánku Fingerhutovou, známou například ze seriálů Devadesátky a Modrý kód nebo Táta v nesnázích, požádal tuto neděli přítel o ruku. S kardiochirurgem Matějem jsou spolu pět let a poznali se díky seznamovací aplikaci.

Herečku jsme potkali na akci věnované prevenci rakoviny prsu, takže rozhovor jsme zahájili na tohle téma. Sama na ni pečlivě dbá. „Na kontroly chodím pravidelně, už čtyři roky chodím jednou ročně na sono, a tady jsem se víc naučila i samovyšetření. Měla jsem ve svém okolí několik stejně starých kamarádek, které měly problém, takže dát tu tisícovku ročně mě nezabije a stojí mi to za ten klid,“ uvedla.

Klidnější to bude mít i v pracovním životě, protože dala výpověď z angažmá v Divadle v Dlouhé, aby se nestresovala kvůli času na natáčení. „Od příštího roku už budu jenom hostovat. Myslím, že je ideální věk na to, zkusit být na volné noze, což jsem od školy nebyla,“ vysvětlila.

Protože jsou spolu s partnerem pět let, zajímalo nás, jak se jejich vztah vyvíjí a zda pomýšlejí na založení rodiny. A právě v tu chvíli nás Štěpánka překvapila čerstvou novinkou. Zásnubním prstenem. „Je to ultračerstvé a bylo to romantické. Rodina a kamarádi už to vědí,“ prozradila Štěpánka, která má tedy ještě dost času na přípravu svatby. Ale zda si ponechá své dlouhatánské příjmení, které má leckdo problém vyslovit, ještě netuší.

Další články

Načítám