Hlavní obsah
Článek

K příležitosti premiérového promítání nového dokumentu After Baywatch: Moment in the Sun se v pondělí sešla nejslavnější partička záchranářů na světě - samozřejmě těch fiktivních, kteří účinkovali v jednom z nejikoničtějších devadesátkových seriálů Pobřežní hlídka. Premiéra se konala v Bungalow v Santa Monice, kam se dostavila pořádně početná skupinka herců, která v někdejším seriálovém hitu účinkovala. Ovšem hvězdy největší, a to Mitch a CJ, tedy David Hasselhoff a Pamela Anderson, vynechaly.

Na akci jste tak mohli spatřit nejen nestárnoucí Carmen Electru ve slušivém hedvábném kostýmku, ale také třeba Alexandru Paul, která si nechala narůst dlouhé vlasy, ale změnila se snad ze všech nejméně.

V novém dokumentu se fanoušci červených plavek dozvědí, kam se ubíraly kroky jednotlivých herců po skončení natáčení slavného seriálu v roce 2001, jenž se dočkal jedenácti sérií a více než 250 epizod.

Z dalšího dámského osazenstva, které si nenechalo ujít příležitost se s bývalými kolegy po pětatřiceti letech od první klapky sejít, byli například Erika Eleniak, Nancy Valen, Brandy Ledford, Traci Bingham či Brande Roderick.

Své zastoupení zde měli pochopitelně i pánové, ač byli v menšině. Dorazil například Jeremy Jackson, který hrál syna Mitche Buchannona Hobieho. Někdejší fanynky si jistě rozpomenou i na Jaasona Simmonse, jenž ztvárnil postavu Davida Michaelse, či na Davida Chokachiko, který hrál Codyho. Poznáváte všechny i dnes?

Další články

Načítám