Hlavní obsah
Článek

Po konci 168 hodin, který zaskočil nejen moderátorku Noru Fridrichovou (46), ale i veřejnost, diváci vycítili, že je třeba kout železo, dokud je žhavé. Vedení České televize doporučují zaměřit se na další pořad. Který jim nejvíc leží v žaludku?

„Konečně od ní bude pokoj! Ještě Moravec!“ odkázal k další hvězdě ČT divák Miroslav, který si evidentně neoblíbil ani hvězdu 168 hodin, ani Otázky Václava Moravce.

Na to konto se na internetu rozhořely plamenné diskuse o tom, jak to s vybranými hvězdami (ne)chodí. A padala hodně silná slova.

„Pokud máte kdekoliv některé politicky zabarvené zaměstnance, kteří jsou tam dlouho a berou manažerské platy, tak většinou přerostou firmu o hlavu. Moravec, Wollner, Fridrichová jsou lidi, co na ČT měli nejvyšší mzdy. Někteří zřejmě dostávali i něco od některých politických stran, což se nikdy samozřejmě nepotvrdí. Ovšem nový ředitel tohle zřejmě uviděl a začal řešit řezy platů,“ nechal se slyšet Petr.

„Souček je frajer. Ještě zrušit Otázky Václava Moravce kvůli nevyváženému výběru hostů a osočení Klause,“ doplnil jeho příspěvek Jirka. „Že se ještě nikdo nepozastavil nad tím, že vládní politici oslovují Moravce Václave,“ zamyslel se jeho jmenovec Václav, který  to vidí jako „velký špatný“.

Vyslyší jejich postřehy a nářky generální ředitel ČT Jan Souček? Nedá se předpokládat, že by rušil pořady na základě přání jednotlivců. Na druhou stranu nejednou dokázal, že umí překvapit. Nehledě na to, že k debatě Václava Moravce mají lidé výtky už poměrně dlouho. Na druhou stranu, k čemu připomínky nemají?

Další články

Načítám