Hlavní obsah
Článek

Herečka Anna Kadeřávková (27) celá září. Po zklamáních v lásce je už rok šťastně zadaná a s přítelem se starají o dva pejsky. S těmi také dorazili na Psí den Prahy 13, kde si oba chlupáči, pudlík Caesar a jezevčík Chumley, dali i závod.

„Pudlíka jsem si pořizovala sama a přítel měl jezevčíka, než jsme se poznali. Tak se museli taky sžít. I když jsme měli trošku jiné povely. Ale pudlíci jsou chytří pejsci, tak se Caesar přizpůsobil. Ze začátku se párkrát porvali, ale už je to dobré, i když bratrskou láskou bych to nenazvala,“ smála se Anička.

„Teď jsme vlastně kompletní čtyřčlenná rodinka. Zatím jsou pejsci naše dětičky, vaříme jim, staráme se o ně a všude jezdí s námi,“ popisovala. S partnerem plánuje konečně i stěhování do domu, který si nechala postavit. „Už je to všechno hotové a teď už vybavujeme a zařizujeme. Doufám, že v létě proběhne stěhování,“ prozradila.

Popovídali jsme si i na téma charity pro pejsky, které bylo odpoledne také věnováno. „Snažíme se pomáhat, jak to jde. Teď zvažujeme, že až se přestěhuje do domečku, adoptujeme třetího pejska, nějakého úplně starého útuláčka, a na poslední roky života bychom mu udělali takové psí welness,“ svěřila se Kadeřávková.

Další články

Načítám