Hlavní obsah
Článek

Na premiéře Zápisníku alkoholičky jednoznačně zářila. Však je taky nový snímek podle scénáře Michaely Duffkové hlavně o ní. I když si během natáčení Tereza Ramba (34) sáhla na dno, už se rýsuje další, snad ještě temnější projekt.

„Pět lidí na tom intenzivně makalo,“ pobavila nás herečka, když mluvila o tom, jak se na slavnostní večer připravovala. Roli ženy zmítané závislostí na alkoholu chtěla zprvu s díky odmítnout. Po poradě se svými nejbližšími ale změnila názor.

„Moje dlouholetá agentka Michaela Bastien říkala, že to je přímo potrava pro moji duši. To se mi tedy moc nezdálo. Zpětně ale musím říct, že tomu tak opravdu bylo,“ prozradila Tereza s tím, že je ráda, že nabízenou roli přece jen přijala.

„Nelituju ani minutu. Byla to krásná, dosti náročná cesta. Je esencí toho, proč miluju film,“ doplnila.

„Ještě jsem to nikde neříkala, ale Dan (Dan Svátek - režisér, pozn. red.) mi nabídl obrovskou věc na příští rok, hodně temnou, nemá to nic společného s alkoholem. Tak uvidíme, trošku se vydýchám, dám si pauzičku. A za měsíc dva se o tom začneme bavit,“ překvapila sympatická hvězda.

V rozhovoru pro Super.cz se rozpovídala i o svém filmovém manželovi Miloslavu Königovi, o němž mluví jen v samých superlativech. Co o něm řekla?

Další články

Načítám