Hlavní obsah
Článek

Reese Witherspoon (48) je opět šťastná. Herečka, která v březnu 2023 šokovala vyjádřením, že se po dvanácti letech rozchází s manželem Jimem Tothem, byla viděna po příletu do New Yorku s novým přítelem a svými syny.

Po rozchodu byla herečka na společenských akcích vídána v doprovodu svých dětí, syna Deacona a dcery Avy, které má z prvního vztahu s hercem Ryanem Phillippem. To se teď ale možná změní. Už v červenci se objevily první zmínky o tom, že se Reese schází s německým finančníkem Oliverem Haarmannem (56). A nyní nepřímo potvrdila spekulace o vážnějším vztahu, když byla s ním a svým synem Tennesseem viděna na heliportu po příletu do New Yorku a nešetřila úsměvy.

Herečka se k novému vztahu zatím oficiálně nevyjádřila, s Haarmannem se prý ale vídá velmi často. Finančník je zakládajícím partnerem Searchlight Capital Partners, soukromé investiční společnosti. Jeho bývalá manželka podnikatelka Mala Gaonkar (54) je nyní ve vztahu s hudebníkem Davidem Byrneem (72).

Zahraniční média v minulosti uvedla, že rozchod a následný rozvod s Jimem Tothem byl pro herečku velmi těžký a brala jej jako životní prohru. Zdroje z okolí o páru hovořily o tom, že cesty manželů se časem začaly rozcházet a každý měl jiné zájmy. Reese byla také velmi vytížená natáčením. Tak snad se jí v novém vztahu podaří najít lepší balanc mezi svou prací a soukromým životem.

Další články

Načítám