Hlavní obsah
Článek

Říká se, že sedmý rok vztahu bývá krizový a často osudový. V případě někdejší hvězdy Primy Lucie Špakové, provdané Vonchitzki, to rozhodně platí. S manželem Yurim se rozešli a vztahová koučka už má novou známost. A pěkně žhavou!

Z videa, které bývalá moderátorka umístila na svůj Instagram, vám bude pořádné horko. Jako by aktuálně v Česku už tak nebylo dost teplo. Každý by tak s ohledem na své zdraví a kondici měl zvážit, zda si ho raději neodepřít.

Zamilovaná Špaková rozhodně nelení a se svým miláčkem tráví každou volnou chvíli. A když má po ruce mobil, ráda vše natočí a propojí to s otázkou dne. Tentokrát se ptala na to, jaký je rozdíl mezi zralým a nezralým vztahem. A sama také odpověděla.

„V nezralém partnerství si nejenom svoje zranění vytahujeme, ale ještě více je často prohlubujeme. A zraňujete se dál navzájem,“ prozradila.

„Ve zralém (vědomém) partnerství jsme schopni uvidět, jaká témata si s partnerem otvíráme. Jsme schopni na ně nenaskakovat a podržet si vzájemně jeden pro druhého prostor,“ doplnila dále vztahová koučka, která se snaží jít příkladem.

Aby svému příspěvku dodala potřebnou šťávu, přizvala svého kluka a společně předvedli, že jejich vztah rozhodně nepostrádá vášeň. A že nový přítel Špakové má velmi hbitý a nenechavý jazyk.

Další články

Načítám