Hlavní obsah
Článek

Jeden zdravotní problém za druhým pronásleduje herce Václava Upíra Krejčího. Rok po operaci kýly mu diagnostikovali rakovinu. A pak se ještě málem udusil, když mu náhle otekly mandle. Musel okamžitě na sál. „Všechno odstartoval stres z rozvodu a ten stále trvá,“ řekl pro Super.cz.

O operaci kýly sice mluvil, ale o rakovině se rozpovídal až rok poté, co mu ji diagnostikovali. „Zjistilo se to úplně náhodou, když mi doktorka při běžné prohlídce sáhla na břicho a něco tam nahmatala. Já myslel, že jenom tloustnu. Na histologii zjistili, že je to zhoubná tkáň, a pak mi vybrali kus břicha, nádor měl 15 × 5 × 7 centimetrů. Teď mám místo něj díru,“ vyprávěl. „Před tři čtvrtě rokem mi zase tak natekly mandle, že pro mě musela přijet rychlá, a okamžitě jsem musel na sál, jinak bych se udusil,“ doplnil.

Na nádor v břiše se naštěstí přišlo včas, takže nebylo nutné ozařování ani chemoterapie. „Teď chodím každé tři měsíce na kontroly do Nemocnice pod Petřínem, sledují mě, dělají i sono. Ale doktorka mi pořád připomíná, že když žiju v domě s bývalou ženou, jsem pořád ve stresu, který to podle mě všechno vyvolal,“ dodal Upír.

Majetkové vyrovnání s bývalou ženou není stále dořešeno a herec nemá kam jít. „Bydlím v kanceláři nad studiem, musím tam být, nehledě na to, že tam mám věci, počítač, práci. jen občas bývám u přítelkyně Lucie. Ale máme s exmanželkou společný majetek v hodnotě 55 milionů, kšefty už také nejsou takové jako dřív, tak z čeho a proč bych platil drahý nájem,“ zamyslel se. „A když jsem byl v nemocnici, dcery se mi ani neozvaly,“ uzavřel smutně.

Další články

Načítám