Hlavní obsah
Článek

Herec Daniel Krejčík (30) už není sám. Ve společnosti se poprvé ukázal po boku nového přítele. A to na premiéře filmu Šimona Holého Hello, Welcome, která se konala v pražském kině Přítomnost. Krejčík podle informací Super.cz randí s vousatým mužem už několik měsíců. Jmenuje se Tomáš Jirka a pracuje v marketingu.

Krejčík žil sedm let s politikem Matějem Stropnickým (40), s nímž bydlel na zámku Osečany. S Matějem Stropnickým se rozešli kvůli jeho údajné nevěře se ženou, jíž se měl bývalý politik dopustit. Na zámek Osečany ale Krejčík nadále nedá dopustit.

S expartnerem na něm v srpnu dokonce odehraje divadelní představení. „Odehraju všechno zadarmo, benefičně na zámek. Myslím, že omladit fasádu furt potřebuje víc zámek než já,“ nechal se nedávno slyšet na sociální síti Krejčík s tím, že se s bývalým přítelem snaží vycházet, ale ne vždy je to jednoduché.

O přátelství se zatím moc mluvit nedá. „Ta fráze je zaprvé dost často hodně neupřímná, navíc si myslím, že k ní vede docela dlouhá cesta, než se každej bývalej pár v těch novejch botách naučí chodit. Už z nich taky máme pár bolavejch puchejřů. Ale snažíme se,“ dodal Krejčík, kterému zapomenout určitě pomáhá i nová láska.

Související témata:

Další články

Načítám