Hlavní obsah
Článek

Sice jsme si povídali poměrně nedávno, ale opět jsme se sešli, když mladý zpěvák Simon Opp představoval společný song s kamarádem Tomasem Seanem Pšeničkou. Probrali jsme s ním i jeho četná tetování na pažích, která ukázal díky tomu, že ve vedru oblékl tílko.

„Líbí se mi tradiční old school a tímhle směrem jdu. Spousta lidí si dělá tetování, protože pro ně mají nějaký význam. I já některá taková mám. Udělal jsem si zdravotní sestřičku, protože moje maminka je zdravotní sestra. Mám i dva boxery, boxuju už docela dlouho, i když už jenom rekreačně, abych si pročistil hlavu,“ ukázal nám své oblíbené obrázky na těle.

Tetování nelituje, i když někdy může být na obtíž. „Je to problém hlavně při herecké práci, pár rolí už mi kvůli tomu uteklo. Už to ale začíná být lepší. Několikrát už mi to zakrývali. Ale jsem to prostě já,“ krčil rameny.

V našem rozhovoru prozradil i to, proč se rozhodli s Tomem vytvořit společný song Runnin in deep. „Krásně spolu souzníme, máme rádi i stejné značky, na druhou stranu jsme každý jiný i v muzice. Myslím, že jsme dobrá dvojka,“ míní.

Zatímco Tom přiznal, že tvoří pár s herečkou Josefínou Prachařovou, Simon si po rozchodu s modelkou Justýnou Zedníkovou soukromí střeží. Trochu i kvůli fanynkám stejně jako kdysi Karel Gott. „Budu se klidně stejně jako on podepisovat dvě a půl hodiny. Ale když mě budou chtít líbat, asi to nedám, leda na tvář,“ smál se mladý zpěvák, který vyprávěl i o tom, že část léta strávil jako vedoucí na dětském táboře.

Další články

Načítám