Hlavní obsah
Článek

Hudebník Tomáš Vartecký (54) letos prožívá velké životní změny. Po 27 letech skončil koncem března jeho vztah se zpěvačkou Annou K. (59), později si kytarista a zpěvák našel novou partnerku. A nyní je všechno jinak i v jeho kapele Kurtizány z 25. avenue!

Vartecký oznámil, že kapela nadále funguje, ale ve zbrusu novém složení. Fanoušci se prý už mohou těšit na koncerty.

„Drazí fanoušci Kurtizán z 25. avenue. Je tady to, o čem se už chvilku mluví a co se vlastně v kapele děje. K25A je v novém složení. V tom dosavadním už bohužel nebylo možné pokračovat, a tak šel každý svou vlastní cestou. Nedávno mě však oslovili členové kapely Satanova Malá Raketka (Rosťa Janda, Jakub Sodomka, Václav Jura) s nabídkou spolupráce. Úkol pro ně zněl jasně: za tři dny se naučit ,Omylem‘, ,Maso‘ a ,Grétu‘. Kluci jsou skvělí - obstáli. Slovo dalo slovo a nová sestava Kurtizán je na světě!“ pochlubil se na sociální síti Vartecký, kterého zjevně „nová krev“ v kapele nakopla.

„Takže zkoušíme, nahráváme a těšíme se, až se s vámi uvidíme na koncertech,“ slíbil fanouškům. Důvody, proč už to ve starém složení nešlo, ale neobjasnil.

Ne každému se změna v kapele líbí. „Slušná práce, roz*rdat úplně všechno,“ vzkázal mu fanoušek Petr. Další se naopak těší. „Skvělý Tome, vypadá to na novej svěží start,“ stálo v jiném komentáři.

Další články

Načítám