Hlavní obsah
Článek

A je to tady! Taneční tréninky ve StarDance se rozbíhají a hvězdy tančí. Nebo se o to pokoušejí. Lucie Vondráčková (44) se netají tím, že první hodiny na parketě pro ni byly očistcem.

„Jak tohle dopadne? První tréninkový den a jsem KO! Lukáš samozřejmě úplně na pohodu a jde si dál trénovat,“ komentovala první den na parketu zpěvačka, která nezapírá, že to byl slušný záhul.

„Jste hustá, spousta lidí by tak po 1. tréninku netancovala. Po čtyřicítce docházejí síly, ale vy máte fyzičku, to určitě dáte,“ napsala jí Cestovatelka.

„Od vás se bude očekávat víc, to je jasné. Ale všichni víme, že to není snadné. Například já bych to vůbec nedala. Tak na sebe buďte přísná jen přiměřeně,“ vzkázala Jana.

„Lucko, jste skvělá. Na to, že je to první trénink, vám to jde skvěle. Držím palce a hodně štěstí, ať vám to takhle dobře trénuje i dál. A budu se těšit na přímé přenosy,“ doplnila Hana.

„Lucka je moje tajná dětská láska a pořád vypadá skvěle, nejvíc sexy ženská v sestavě. Pohyb má v krvi, elegantní, ženská, těším se na to. Lucko, vydrž, bojuj, chci tě ve finále,“ napsal jí Radim.

„Jste skvělá, budu vám fandit,“ nechala se slyšet natěšená Renča. „Dělá se mi špatně, jen to vidím, já takhle tancovat vůbec nemůžu,“ doplnila Martina.

Už teď je jisté, že fanouškovská základna Vondráčkové bude jednou z nejsilnějších. A taky to, že Lucie bude tvrdě dřít, aby zazářila.

Další články

Načítám