Hlavní obsah
Článek

Konec 168 hodin zaskočil nejen diváky České televize, ale i jeho spoluautorku a moderátorku Noru Fridrichovou (47). Po více než 20 letech dala Kavčím horám sbohem a do budoucna hledí s nadějí. Co nového chystá? A co řekla na adresu generálního ředitele ČT Jana Součka?

„Vibruji po Praze jako motorová myš. Plány do budoucna rozhodně mám, zatím ale nemůžu nic bližšího prozradit. Mám i jistá omezení od bývalého zaměstnavatele. Aktuální čas tak trávím hlavně v Šatníku. Je to důležité pro jeho další fungování,“ řekla Super.cz moderátorka.

„Pořad 168 hodin mi samozřejmě chybí. Osmnáct let je dlouhá doba. Zároveň je to realita, kterou jsem přijala. Člověk se nesmí dívat do minulosti a trčet v ní, má jít dopředu. To je i moje cesta,“ nechala se slyšet.

„Je právem každého managementu rozhodovat o tom, jaký chce mít program. Ten současný se rozhodl, že náš pořad nechce. Nelze nic než to respektovat, ale osobně je mi to líto. To je všechno, co k tomu můžu říct,“ dodala pro Super.cz Fridrichová.

Aktuálně ji velmi těší úspěch jejího charitativního projektu, kde teď tráví většinu času. Už kvůli tomu, že nechce zklamat klientky ani ty, kdo přispějí, ať už oblečením, doplňky, nebo třeba hračkami pro děti samoživitelů.

Další články

Načítám