Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní český youtuber žijící v Americe Jon Mariánek po dlouhých pěti letech navštíví domov. Mariánek míří do Česka i se svou krásnou přítelkyní Abby a se slavným influencerem a boxerem Jakem Paulem. Fanouškům chtějí rozdávat auta i milion korun.

Prestižní magazín Forbes začátkem července zveřejnil žebříček deseti nejlépe placených youtuberů České republiky za rok 2024, v jehož čele stálo jméno kontroverzního tvůrce Jona Mariánka. Ten sice v posledních letech pobývá ve Spojených státech, kde žije svůj americký sen, ale obsah na sociální sítě tvoří stále v českém jazyce. Na youtubu má bezmála jeden milion odběratelů, a právě při příležitosti dosažení tohoto milníku se chystá po dlouhých pěti letech navštívit rodné Česko.

Už 13. srpna ho budou moci fanoušci potkat v Praze, a to na meet-upu s fanoušky v Letňanech. A nejen jeho. Mariánek totiž do Česka dorazí i se svou krásnou přítelkyní Abby a především s nejslavnějším americkým youtuberem a boxerem Jakem Paulem, jak Mariánek informoval na sociálních sítích.

„Nemůžu se do Česka vrátit po 5 letech jen tak, musel jsem to udělat, ať je to co nejvíc fun jak pro vás, tak pro nás,“ láká Mariánek fanoušky. Ve videu na youtubu, kde se Jon o svém návratu domů rozpovídal rozsáhleji, navíc prozradil, že během setkání s fanoušky společně s Paulem rozdají deset aut a také jeden milion korun českých. Jak dlouho se v Česku zdrží, zatím Mariánek neprozradil.

Související témata:

Další články

Načítám