Hlavní obsah
Článek

Poslední dny pro zpěvačku Annu K. (59) rozhodně nebyly jednoduché. Jen krátce poté, co oznámila rozchod se svým dlouholetým partnerem Tomášem Varteckým, musela informovat i o zrušených koncertech, a to z důvodu zdravotních komplikací.

Přestože ji po oznámení rozchodu po dlouhých 27 letech vztahu fanoušci zasypali vlnou podpory, zpěvačka potřebovala pauzu a absolutně se odmlčela. Vartecký celé situaci rozhodně v uplynulých dnech nepřidal tím, že se okamžitě pochlubil svou novou partnerkou Martinou, se kterou je už pár měsíců ve vztahu.

Po pár dnech, kdy si Anna K. dala od sociálních sítí a od koncertování pauzu, se opět ozvala. „Moji milí, moc vás všechny zdravím. Musela jsem na chvíli vypnout, tělo si samo dost výrazně řeklo o odpočinek, a tak jsem ho poslechla,“ svěřila se zpěvačka, která má pro své věrné posluchače dobrou zprávu.

„Ale tento týden už vyrážíme zase za vámi. Nemůžu bez vás totiž fungovat, tak už tento víkend se uvidíme a věřím, že nám spolu bude moc dobře jako vždycky,“ svěřila se Anna K., kterou v následujících dnech čekají naplánované koncerty. „Jste skvělá žena a silná,“ stálo v jednom z mnoha komentářů, které pod zprávu zpěvačka dostala. „Aničko, těšíme se na Tebe a jsme s Tebou!“ napsala jedna z fanynek. „Tohle je tak krásná zpráva! Mám obrovskou radost! My se těšíme až na konci srpna v Protivíně, hodně sil,“ stálo v dalším z mnoha vzkazů.

Související témata:

Další články

Načítám