Hlavní obsah
Článek

Ben Cristovao (37) se poprvé od své nedávné nehody na motorce objevil ve společnosti. Krátce po nehodě řekl, že šlo o jeho chybu. „Vyboural jsem se na motorce, byla to moje vina, nikomu jinému jsem neublížil. Nechtěl jsem to dávat ven, páč už tak nemají motorky nejlepší PR co do bezpečnosti, ale cestu si to našlo stejně, tak budiž,“ řekl tehdy zpěvák, který musel do nemocnice, odkud sdílel i několik fotografií svých pohmožděnin.

Nyní Ben prozradil, že už se cítí dobře, přesto ho ještě čeká operace. „Trošku se mi ještě něco urvalo, takže budu muset jít na jednu malou operaci, ale jinak dobrý. Mohl jsem odejít, ruce i nohy mi fungují, takže mám radost,“ svěřil se Cristovao, který je nejen zpěvákem, ale také úspěšným sportovcem. V posledních letech sbíral úspěchy v bojovém sportu jiu-jitsu. Ten ale musí na nějakou dobu vynechat. „Je potřeba se trošku doléčit, bylo toho teď na tělo hodně, ale věřím, že se do toho zase naplno vrátím,“ prozradil.

V posledních měsících se zpěvákovo jméno spojovalo s influencerkou Domi Alagiou (19), která aktuálně působí v Love Islandu. Nějakou dobu se mluvilo o jejich vztahu a k fanouškům se dostalo i jejich intimní video. Dominique se v reality show několikrát vyjádřila, že poslední půlrok randila s výrazně starším mužem. Benovo jméno neřekla, ale fanoušci věří, že jde právě o zpěváka.

Sám Ben si soukromí střeží a ani tentokrát se nechtěl ke svému osobnímu životu vyjadřovat. „Ne, o svém osobním životě se vůbec nevyjadřuji,“ řekl. Avšak promluvil o tom, jak svou hudební tvorbu formuje. Múzy mu na jeho kariérní cestě nechybí.

„Mám svoje múzy a myslím si, že je to na tom to krásné. Člověk může mluvit skrze ty písně a nemluvit o tom životě takhle skrz mikrofon. Vždycky chci, aby ta hudba byla to hlavní. Ne abych říkal, kde, s kým jsem byl, co si dáváme za dárky a jestli spolu pojedeme na dovolenou. Nemám tyhle věci rád,“ dodal Ben Cristovao, který má před sebou velmi očekávaný koncert v pražském Edenu.

Další články

Načítám