Hlavní obsah
Článek

Není to tak dávno, co Alena Schillerová musela spolknout hodně hořkou pilulku, kterou jí s gustem podala Markéta Pekarová Adamová (40). Exministryně to schytala za strašení lidí a zavádějící informace ohledně stavu tuzemské ekonomiky. Teď se karty obrátily. Kalich hořkosti si nyní „vychutnává“ předsedkyně Poslanecké sněmovny, ten jí namíchala právě opoziční politička.

„Hodnocení výsledků krajských voleb, jaké umí jen Markéta Pekarová Adamová,“ uvedla bývalá ministryně financí poté, co na sociální sítě umístila sestřih toho, co předsedkyně TOP 09 prohlásila po nedávných volbách. Na pomoc si vzala titulky zpravodajských serverů, jak o volbách informovaly.

„Vládní strany mají v těchto volbách solidní výsledek. Pokud jsem zaznamenala, tak dochází i k nárůstu počtu mandátů a to je dobrá zpráva, zejména s ohledem na ty nadcházející volby,“ říká Pekarová Adamová ve zmíněném videu.

„Je logické, že opoziční strana bude chtít vyvolat dojem, že v se v krajských volbách posuzuje vláda, ale hnutí ANO nevyhrálo ve všech krajích, ukazuje se, že mělo stejný výsledek jako před čtyřmi lety,“ tvrdí dále.

„Ty už ani tu porážku nepřijmou. Ty budu tvrdit, že vše vyhráli, a přitom prohráli, co se dalo,“ prohlásila v následné diskusi na facebooku jedna z dam, shodou okolností také Alena.

„Už neví, jak dál. Všichni říkají, že je to debakl, ale Markéta Pekarová Adamová by měla vyjít z té bubliny a přispět další moukou pro bezdomovce,“ utrousil David. „Co slovo, to perla, to je masakr, asi je jí horko z těch jejích svetříků,“ vtipkoval Ondřej, který narážel na dnes již legendární doporučení předsedkyně TOP 09. Ta v souvislosti s drahými energiemi lidem doporučila, ať si vezmou dva svetry.

„Jak hledá slova a neví co říct,“ smála se Jája. „Zřejmě s Fialou berou stejný matroš,“ přisadil si Josef.

Další články

Načítám