Hlavní obsah
Článek

Když se Martin Carev (26) vrátil ze Survivoru, byl o patnáct kilo lehčí. Jak nám prozradil, shozená kila se mu podařila rychle získat zpět.

Trvalo mi to asi dva týdny. Ted už jsem pět kilo přes svou původní váhu. Je vidět, že tělu ty živiny chyběly. Snažím se pravidelně chodit cvičit a sportovat, tak snad ta kila navíc nebudou vidět,“ svěřil se se smíchem Super.cz.

Když jsme se s ním potkali, hned jsme si všimli jeho nové image. Martin teď nosí knír.

Když jsem se vrátil ze Survivoru, tak jsem si nejdřív nechal i bradku, ale všimnul jsem si, že když jsem byl na ostrově, tak mezitím přišla nová móda, každý nosí knírek. Viděl jsem to hodně na Instagramu, tak jsem si řekl, že se do tohoto trendu zapojím. Kdyby mi rostl plnovous, tak si ho nechám narůst, ale taková situace bohužel není. Tak mám knír.“

Líbí se vám muži s knírem?
Ano
10 %
Ne
90 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 6956 čtenářů.

Nyní už má zase plno práce. Česko začalo hledat novou modelingovou elitu a Martin i tento rok moderuje castingy Schwarzkopf Elite Model Look. Letošní ročník je o to zajímavější, že i světové finále této soutěže proběhne v Praze, a to už 15.6.

A jak by podle něj měli vypadat výherci? „Aby to byli ti úplně nejlepší, nejzajímavější. Ti, co porotu hned osloví a všechny dostanou do kolen, a ti, co z nich půjde přirozená energie a charisma,“ dodal Martin Carev.

Další články

Načítám