Hlavní obsah
Článek

Že půjde do takové výzvy, nečekal ani on sám. Původně se měl taneční soutěže Roztančené divadlo, která bude letos ve znamení moderátorských es, účastnit Michal Kavalčík (49). Ten to ale na poslední chvíli vzdal a zastoupí ho Ladislav Hruška (46). „Zrovna nedávno jsem si říkal, co ještě přijde, aby mě to překvapilo. A ony to jsou taneční,“ smál se.

„Výzvy mám rád, čas rozmyslet se jsem měl jen přes noc, a vlastně vůbec nevím, co tady dělám, protože v tanečních jsem byl naposledy před třiceti lety a všechno už jsem zapomněl. Hodně jsem se bál, abych tady nevyfasoval tango, protože to je pro mě úplná španělská vesnice. Tak to naštěstí nebude. Je tam valčík, který mám rád, a jive, u kterého se vyskáču,“ prozradil.

„Mám ale krásnou partnerku, která to snad zachrání. Jmenuje se Eliška Stehnová a snad mi ta stehna nasměruje správným směrem, já jí neuříznu ostudu a začne se o mně psát konečně něco hezkého. Že na tom nejsem tak špatně a jsem čilý a plný elánu. A snad udělám radost i doma, protože když jsem se naposledy svěřil, že jsem dostal nabídku do Survivoru, seřvali mě, jestli jsem normální,“ věří.

Plný optimismu je i díky tomu, že si v září konečně dopřál i dovolenou a s partou kamarádů vyrazil do Egypta. „Odpočíval jsem, nabíjel jsem do sebe sluníčko jako solární panel. Takže se cítím dobře,“ uzavřel.

Další články

Načítám