Hlavní obsah
Článek

Na jedné z přehlídek během pařížského týdne módy si novou profesi vyzkoušely i děti slavných. Svou premiéru si tu odbyla dcera Nicole Kidman (57), zaujal ale i nebinární potomek zpěváka Stinga (73) a filmové producentky Trudie Styler.

Sting, vlasním jménem Gordon Matthew Thomas Sumner, má dohromady šest dětí. Dvě z prvního manželství a čtyři ze vztahu se současnou ženou Trudie. V minulosti se vtipně svěřil s tím, že nikdy neplánoval být otcem a všechny děti vznikly náhodou, ale že je za ty náhody vděčný, protože jeho děti jsou skvělé a užívá si už i několika vnoučat.

Eliot Paulina Sumner se narodila v roce 1990 v italské Pise a už od malička měla velký vztah k muzice. Dcera, která se později stala nebinární, měla vlastní kapelu a navštěvovala uměleckou školu. S postupem času ale Stingův potomek přičichl i k herectví a objevil se například v bondovce Není čas zemřít nebo v seriálu Ripley. Sexuální orientace Eliot nikdy nebyla tajemstvím.

„Rodina to už ví. Tak jsem neměla potřebu něco přiznávat. Nikdy jsem se nikomu nepřiznala. Mí přátelé to věděli vždy a já taky,“ svěřila se ještě jako žena před lety magazínu ES.

A teď si umělec užil svou další premiéru. V Paříži se prošel po mole během přehlídky Miu Miu v rámci týdne módy. Oblečen byl do tmavých volných kalhot a větrovky. Stejně jako dcera Nicole Kidman Sunday Rose, i potomek Stinga nasadil výraz hodný modelingu a neutrousil ani jeden úsměv.

„Je hodně divný,“ nebo „Tak naštvaný,“ hodnotí Eliot čtenáři Daily Mailu. „Vau, na chvilku jsem si myslel, že je to Hillary Swank,“ míní další. Zato fanoušci na instagramu, kterých má Eliot téměř sedmdesát tisíc, jsou ze svého idolu nadšení. Potenciální obdivovatelé muzikanta a herce ale mají smůlu. Stingův potomek nedávno přiznal, že momentálně chodí s matkou dvou dětí Mollie Davis. Předtím byl ve vztahu s Frankie Herbert, aristokratkou a jednou z mála modelek, která předváděla i před samotnou královnou Alžbětou.

Další články

Načítám