Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská legenda Bruce Willis (69) byl po delší době spatřen v ulicích Kalifornie, a to v neděli odpoledne, kdy společně se svými přáteli či bodyguardy vyrazil na projížďku autem po Studio City.

Herec, jenž se stáhl do ústraní poté, co mu byla před dvěma lety objevena afázie a později rovněž frontotemporální demence, pobývá především v bezpečí domova se svou rodinou. Jeho nedělní vyjížďka ovšem potěšila spoustu jeho fanoušků, herec působil klidným, vyrovnaným dojmem a zdálo se, jako by mu výlet po městě dělal radost.

Možnost znovu spatřit oblíbeného herce milionů lidí po celém světě bylo pro mnohé jeho fanoušky velmi povzbuzující, a přestože mnozí opakovali, aby herce raději všichni nechali v klidu, mnozí sdíleli potěšení z toho, že se herci zřejmě v mezích možností stále daří dobře. O jeho stavu v minulosti mnohdy referovala buď jeho manželka Emma Heming, nebo některá z jeho dcer, které má s exmanželkou Demi Moore. Na žádost mnoha fanoušků, aby raději Bruceovi dopřály ve složitých časech více soukromí, už dámy z hercovy rodiny informují veřejnost méně.

Přesto občas některá z nich učiní výjimku, třeba jako nejstarší dcera Rumer, která v květnu v pořadu Today uvedla, že se jejímu tatínkovi daří dobře. Společně s dcerou Louettou jej prý navštívily v době, kdy začínala jeho vnučka chodit, a prý se hned vydala směrem k dědečkovi.

„Jsou spolu tak sladcí. Je to moc hezké, protože mám pocit, že můj táta to prostě tak má - je to táta samých holek, skrz naskrz,“ podotkla Rumer, která také v srpnu sdílela společný snímek s tatínkem, na němž se drží za ruce.

Rumer i ostatní ženy v rodině ovšem sdílejí názor, že podělit se o to, jak se nemoc dál vyvíjí, má velký smysl. „Naše zranitelnost a transparentnost jako rodiny ohledně toho, čím si můj tatínek prochází, jsou pro nás tak důležité. Protože pokud to může mít nějaký dopad na jinou rodinu, která se nějakým způsobem potýká s něčím takovým, nebo tím můžeme rozšířit povědomí o této nemoci v naději, že bude nalezen lék, nebo cokoli, co může posloužit komukoli jinému, je podle mě opravdu důležité,“ vysvětlila Rumer.

Další články

Načítám