Hlavní obsah
Článek

Těhotenství se Veronice Kopřivové (33) podařilo tajit do 7. měsíce. A v jednu chvíli to dokonce vypadalo, že i to, s kým miminko čeká, si až do porodu nechá pro sebe. Mužem, který je už pár měsíců po jejím boku, se nakonec pochlubila.

V posledních týdnech přešla Veronika na sociální síti na placený obsah a informace o svém soukromí začala podávat jen svým nejvěrnějším fanouškům, kteří si zaplatili poplatek 199 korun. Právě tam také odhalila, že je v požehnaném stavu. Identitu svého milého však dosud úzkostlivě tajila.

O to, kdo je po jejím boku, se rozhodla podělit až nyní, a to během společného focení. Poté, co se pochlubila pár snímky, na kterých byla vždy jen ruka partnera, se rozhodla z otce svého dítěte odhalit ještě trochu víc. Veronika tak měsíc před porodem sdílela snímek, na kterém dokázala, že pan neznámý opravdu existuje.

Štěstí našla influencerka po boku Dominika V., jenž je jedním z mála lidí, které blondýnka na sociálních sítích sleduje. S úspěšným podnikatelem by měla tvořit pár už rok, dotazům na vztah se však ještě nedávno vyhýbala. „Jsem nyní opatrnější a své soukromí už nechci sdílet jako dřív,“ svěřila se nám Kopřivová.

Pozornému sledujícímu pak neunikne, že je Veronika dost možná i vdanou paní. Nasvědčuje tomu prsten nejen na její ruce, ale také kroužek, který zdobí prsteníček jejího partnera.

Po vztahu s otcem prvorozené dcery Miroslavem Dubovickým se Kopřivová rozhodla, že svou lásku bude odtajňovat po kouskách. Podobně to tak letos měly i Vlaďka Erbová a Michaela Ochotská. Tak uvidíme, s čím překvapí příště.

Další články

Načítám