Hlavní obsah
Článek

Vytvořit si vzpomínky na celý život. I to byl důvod, proč se Marek Ztracený (39) vydal se svým synem na měsíční cestu po Americe. Během pobytu v USA sice poslal fanouškům pár videí, aktivní na sociálních sítích ale příliš nebyl.

Naplno se věnoval svému synu Markovi, se kterým si pánskou jízdu užil se vším všudy. Za úkol si dali navštívit známá americká města, jako je Las Vegas nebo San Francisco. „Přes ikonická města jsme se dostali až mezi medvědy do hor, kde výhledy hladí oči i duši,“ svěřil se zpěvák, který se po návratu domů na Šumavu pochlubil snímky z cest.

„Amerika a všechny ty zážitky, co jsme si přivezli, jsou úžasný,“ svěřil se zpěvák, který se pochlubil fotkami z Miami nebo z nádherného parku Yosemite. „Ale stejně mi nejvíc utkví v hlavě a ve vzpomínkách, jak jsme hráli po večerech karty, co jsme si koupili na letišti za tři dolary, jak jsme si házeli s míčem za pět dolarů a vymýšleli různá pravidla, jezdili na kolech, poslouchali nonstop muziku, smáli se, provokovali se a dělali kraviny. Když nad tím přemýšlím, tak to nejhezčí na tom všem bylo vlastně to úplně nejlevnější,“ dodal Ztracený, který je vděčný za to, že mohl prožít chvíle jen se svým synem.

Po měsíční dovolené se vrátil domů plný zážitků a nadšení, ale za Železnou Rudu by žádné z míst nevyměnil. „Amerika je krásná. Je přesně taková, jakou ji chcete vidět. V něčem je dál, v něčem naopak a v něčem je až moc daleko a přes všechny její krásy bych nikdy neměnil, Šumava je Šumava,“ dodal zpěvák.

Další články

Načítám