Hlavní obsah
Článek

Když jsme se ptali na jeho postavu v novém seriálu Hrdina, sám si trochu naběhl. Herec Jan Nedbal (34) ji totiž přirovnal k belmondovským detektivům. A právě k tomuto francouzskému herci je po kolegovi Martinu Krausovi přirovnáván diváky.

„Je velmi drzý, ale naprosto odevzdaný své práci a boji za spravedlnost, i když jeho vizi spravedlnosti ne úplně všichni sdílejí. Leze na nervy svým nadřízeným, ale šarmem a charismatem mu to vždycky projde. A práci dělá tak dobře, že případ vyřeší,“ vyprávěl.

A co ten Belmondo? „Je to jediný komentář, který mám na ČSFD. Že jsem český Belmondo. Nemám k tomu co říct, nekoukám na sebe. Ale tahle přirovnání jsou zvláštní, všichni jsou si vědomi, že jsem Honza Nedbal. Ale je to milé, a když to lidé chtějí říkat, ať to říkají. Určitě by se našlo horší. Třeba Petr Kolář,“ krčil rameny.

Na projekci Hrdiny, před níž jsme si povídali, viděl herec seriál poprvé, vzal na něj i krásnou přítelkyni Sáru, která ho v profesi podporuje. Sama by prý ale hrát nechtěla, na což se jí Nedbal zeptal i před naší kamerou.

Je Jan Nedbal podobný Belmondovi?
Se zavřenýma očima trochu
4,9 %
Ani náhodou
95,1 %
Celkem hlasovalo 471 čtenářů.
4
fotky
Související témata:
Seriál Hrdina

Další články

Načítám