Hlavní obsah
Článek

Jen co vyšlo najevo, že končí ve Snídani s Novou, zabalila kufry a odletěla za svou přítelkyní. Iveta Maurerová (25) je ranní relaci, ve které působila, za mnohé vděčná, právě tam se také seznámila se svou láskou, americkou zpěvačkou LP.

Není tedy divu, že po konci na Nově vedly její kroky právě do LA, kde zpěvačka žije. Iveta je také ráda, že bude mít nyní na jejich vztah, který je dosud na dálku, více času. „Ona je člověk, který mě ve všem podporuje, a nechtěla by, abych měnila svoje sny nebo práci. Teď se těším do Ameriky, protože už jsme se dlouho neviděly,“ svěřila se kráska, která si v Americe užívá nejen společné chvíle se svou partnerkou.

Během pobytu tráví čas také s přáteli a vyrazila si na pláž, kde předvedla své fantastické tělo jen v bikinách. Iveta se stala v roce 2018 královnou krásy v soutěži Miss České republiky a se svou figurou by se do soutěže mohla s přehledem přihlásit znovu. Svou formu na letošní léto totiž v plavkách předvedla ze všech stran.

Přestože ve Snídani s Novou skončila, v Česku má stále spoustu pracovních příležitostí. Po návštěvě své lásky za oceánem plánuje objevit se na letošním festivalu v Karlových Varech, kde bude na jedné z módních přehlídek.

Další články

Načítám