Hlavní obsah
Článek

Nelze mu upřít, že oplývá zajímavými nápady. Třeba jako vyrazit s dětmi do kukuřičného bludiště. Vít Rakušan si mnul ruce, jak to skvěle vymyslel. Pak mu plány zhatilo počasí a průtrž mračen udělala z výšlapu adrenalinovou tour.

Korunu tomu pak nasadil on sám, když se pokusil o vtip. Ten se příliš nepovedl, podobně jako počasí ten den. „Je fakt, že průtrž mračen v kukuřičném bludišti zaskočí i zkušeného krizového managera,“ usmíval se ministr vnitra.

Lidé na Instagramu poté ocenili, že dětem dopřál zábavu, kterou milují. Bohužel jejich maminky ji mají v oblibě o poznání méně. „Nejlepší na tom jsou pak ty spokojený děti, co můžou do bláta a do louže,“ pochvalovala si Lena.

„Když jsme byli mladší my, taky jsme si hráli v blátě, je to zábava a mamka to opere,“ zavzpomínal Petr. „Špinavé dítě rovná se šťastné dítě,“ přitakala Jana. V tomto ohledu ministr zabodoval, protože bahna bylo víc než dost a nešlo se mu vyhnout.

Další rovinou příběhu byl moment, kdy se Rakušan prohlásil odborníkem na slovo vzatým. To diskutéři nenechali jen tak. „Krizový manažer. Žert nebo příspěvek do silvestrovského pořadu?“ ptal se Vladislav. „To vy rozhodně nejste ale,“ přisadil si Jirka.

Možná měl Rakušan zůstat jen u bláta, kukuřice a šťastných dětí, které jsou postrachem úzkostlivě čistotných maminek.

Další články

Načítám