Hlavní obsah
Článek

Když se předloni v létě po pěti letech rozešla s přítelem Pepou, nikdo netušil, že zůstane tak dlouho sama. „Chlapi už asi došli,“ krčila rameny zpěvačka Kamila Nývltová (35), když jsme se jí průběžně ptali na to, zda už nemá někoho minimálně v hledáčku.

Když o víkendu Kamila vystupovala na finále soutěže Anděl mezi zdravotníky, stejnou otázku jsme jí opatrně položili znovu. Se zpěvačkou jsme si ale nejprve povídali na pracovní a dovolenková témata. Připravuje novou knihu o pečení a jezdí na open air muzikálová představení.

Na pořádnou dovolenou prý nebyl čas. „Byla jsem jen s bratrem a jeho přítelkyní na pár dní v Rakousku, jenom jsme si dali nějaký výšlap na hory a to bylo to jediné,“ vysvětlovala. A nějaký parťák pro ni na dovolené nebyl? „To ne. Ale přítele mám. S někým se vídám. Zatím je to v začátcích, ale jsem šťastná,“ překvapila nás Kamila.

„Jsme spolu asi čtvrt roku. Ze začátku se člověk bojí, že by se mohlo něco pokazit, proto jsem o tom nemluvila. Už jsme navzájem poznali i svoje rodiny. Všechno hezky do sebe zapadlo. Zatím randíme, snažíme se vídat co nejčastěji,“ dodala s tím, že nový partner není z branže, ale její pracovní vytížení prý chápe.

Další články

Načítám