Hlavní obsah
Článek

Ještě před třemi vyprodanými koncerty v Edenu v roce 2023 ohlásil Marek Ztracený (39) pauzu s vystupováním, aby se naplno mohl věnovat svému synovi a rodině. Což také splnil. S malým Markem projeli kus světa a nezanedbával ani manželku Marcelu. „V jednu chvíli jsem si uvědomil, jak to všechno letí, a že některý věci jako třeba dětství mého syna nejdou vrátit a jednou bych toho mohl litovat,“ řekl tehdy. Čekání fanoušků je ale u konce, Marek hlásí návrat na pódia.

Dnes Ztracený oznámil své historicky největší turné s názvem ZPÁTKY TOUR, které začne v červnu příštího roku, po dvou letech po jeho posledním veřejném vystoupení.

„Ty dva roky mimo pódia pro mě byly a vlastně stále jsou neskutečně cenné. Znamenaly pro mě možnost věnovat se blízkým, načerpat novou energii a taky se zamyslet, co chci v hudbě a životě dělat dál a na čem nejvíc záleží. A na mých fanoušcích mi sakra záleží,“ řekl Marek a poděkoval své „Ztracené rodině“ za trpělivost.

Chystané turné má být největší a nejenergičtější, jaké kdy uspořádal. Přizve si i hosty. „Jen naznačím, že se můžete těšit na skvělou (pěveckou kometu poslední doby) Kateřinu Marii Tichou jakožto hudebního hosta a zachraňovat životy se budou se záchranářem Markem Dvořákem,“ uvedl s tím, že se velmi těší na atmosféru, která na jeho koncertech panuje.

Další články

Načítám